Известие

Collapse
No announcement yet.

тракане при 156 2.4 ЖТД маховик,съединител ,лагер или скоростна кутия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• тракане при 156 2.4 ЖТД маховик,съединител ,лагер или скоростна кутия

Здравейте колеги,имам спешна нужда от съвет,кое от изброените може да е.При форсиране на място над 1500 оборота се чува тракане ,а при натиснат съединител и при форсиране тракането изчезва.Давайте съвет какво може да е .Предварително благодаря за отговорите
    Алфа 156 2.4 JTD 136 катъра-бивша
    Алфа 145 1,9 JTD - настояща

Колега имах същия проблем от леко претракване за 2 дена свалих кутията щото отказа да включва,а и си тракаше вече и с натиснат и без натиснат педал.Виновника при мен беше лагера мисля,че и твоя дерт е именно от него.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 ps + Chip

Comment

Първоначално публикувано от sotko80 Покажи съобщение
      Колега имах същия проблем от леко претракване за 2 дена свалих кутията щото отказа да включва,а и си тракаше вече и с натиснат и без натиснат педал.Виновника при мен беше лагера мисля,че и твоя дерт е именно от него.
      а имаш ли идея какви кинти е тоя лагер и лесно ли се сменя

П.С.забравих да спомена че съединителя ми е мек и отделя отгоре но нямам наблюдение за буксуване

Comment

Първоначално публикувано от donMirkoni Покажи съобщение
        а имаш ли идея какви кинти е тоя лагер и лесно ли се сменя

П.С.забравих да спомена че съединителя ми е мек и отделя отгоре но нямам наблюдение за буксуване
        За съжаление лагера вече не се предлага отделно и се сменя комплект - другия вариянт е втора ръка, което не е препоръчително. Смяната става след сваляне на скоростите
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          За съжаление лагера вече не се предлага отделно и се сменя комплект - другия вариянт е втора ръка, което не е препоръчително. Смяната става след сваляне на скоростите
          Бобо прати ми на личен цената за работа и части и дали може да е само от лагера или може и демфера да си е заминал

Comment

Първоначално публикувано от donMirkoni Покажи съобщение
            Бобо прати ми на личен цената за работа и части и дали може да е само от лагера или може и демфера да си е заминал
            Това дали демфера е добре се разбира като се свали иначе цената е 160лв - личните си ги забранил
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
              Това дали демфера е добре се разбира като се свали иначе цената е 160лв - личните си ги забранил
              мисля че вече ги разреших вече може да ми напишеш там цената за труда и евентуално за частите

Comment

Working...
              X